Summit To Eat - Paste bolognese - Pachet mare
Descrierea produsului
Paste (grâu) (12%) / roșii (30%) / piure de roșii, carne tocată de vită (15%) / ceapă (14%) / ulei de canola, usturoi tocat mărunt, amestec de condimente italiene, sare.
Pregătirea:
1. Rupeți marginea pungii.
2. Scoateți punga care conține absorbantul de oxigen (o pungă neinflamabilă care conține oxid de fier care absoarbe umiditatea).
3. Se toarnă apă fierbinte (580 ml) în pungă și se amestecă.
4. Închideți punga și lăsați conținutul să se rehidrateze.
5. După 8 minute, se amestecă sau se asezonează.
Alimentele pot fi consumate direct din pungă sau pot fi servite pe o farfurie, după caz.
Fără utilizarea de conservanți artificiali:
Datorită utilizării ingredientelor naturale, preparatele Summit to Eat au o aromă naturală excelentă.
Care sunt beneficiile alimentelor congelate?
Aspect - Alimentele liofilizate își păstrează forma și textura originală, spre deosebire de alimentele uscate în aer, care se micșorează și se contractă din cauza temperaturii ridicate de procesare. Pur și simplu adăugați apă și, în câteva minute, alimentele revin la forma lor inițială.
Gust - au un gust la fel de bun ca și cele proaspete. Congelarea elimină apa, nu și gustul. Astfel, alimentele liofilizate își păstrează practic toate aromele, vitaminele și conținutul nutrițional.
Greutate - cântărește mai puțin decât în stare proaspătă. Congelarea elimină 98% din apa din alimente. Acest lucru reduce semnificativ greutatea, facilitând manipularea și reducând costurile de transport. De exemplu, 10 kg de căpșuni cântăresc doar 1 kg după congelare - o zecime din greutatea lor inițială! Cu toate acestea, se pot rehidrata rapid până la greutatea inițială.
Durată lungă de depozitare - alimentele congelate pot fi păstrate timp de mai mulți ani la temperatura camerei, fără deteriorare sau deteriorare. Termenul de valabilitate este de 7 ani de la data fabricării.
Depozitare cu costuri reduse - deoarece pot fi depozitate la temperatura camerei, nu necesită instalații costisitoare de depozitare la rece sau refrigerate, ceea ce face ca depozitarea să fie mult mai ieftină.
Adăugați un comentariu nou:
Adaugă răspuns la comentariu: